Jouw opdracht # de perfecte match


Werkwijze

Hoe helpen wij jou

IT4People helpt jou op een open, eerlijke en transparante manier!

Wij garanderen deze kernwaarden tijdens de kennismaking, voorbereiding, intake, start van de opdracht, maar ook tijdens de duur van je opdracht.

Kennismaking

Wij maken graag kennis op een manier die bij jou past. Dit kan wat ons betreft telefonisch, maar wij geven de voorkeur aan een persoonlijke kennismaking met een (digitale) kop koffie! 

Samen stellen wij je eigen persoonsprofiel op. 

Bespreken wij, samen met jou, wat je wensen en eisen zijn voor je volgende opdracht op basis van de ervaring vanuit jouw CV. 

Maken wij vooraf eerlijke en duidelijke afspraken omtrent jouw tarief.

Jouw opdracht

Wij zoeken naar passende opdrachten op basis van onze kennismaking.

Ondersteunen wij je met het schrijven van een passende motivatie brief.

Bereiden wij je altijd voor op jouw intake gesprek.

Helpen wij je met de tariefonderhandelingen

Informeren wij jou over wat we doen met je gegevens.

Samenwerken

Zorgen wij ervoor dat jij altijd weet wanneer je wordt uitbetaald. 

Houden we je op de hoogte van het betalingsproces.

Bieden wij jou de mogelijkheid tot het volgen van gerichte trainingen en passende cursussen.

Organiseren wij netwerk borrels. En organiseren wij voor  jou vakinhoudelijke kennissessies.

Kennismaking

Bij IT4People kijken we verder dan je CV. Tijdens een open en eerlijk kennismakingsgesprek met jou, willen wij van jou weten:

  • Waar liggen jouw interesses? (Ook waarin vooral niet)
  • In welke branche of sector wil je graag werken?
  • Met welke technieken wil je aan de slag?
  • Bij welke organisatie wil je graag werken?

Vooraf willen we alles open en transparant met je bespreken. Jij weet precies wat wij gaan doen! Jij weet wat de marge is, waarmee wij naar onze partners gaan. Ben je het ergens niet mee eens, geef dat ook vooral bij ons aan!

Wij willen dat jij met plezier, maar vooral ook met een goed gevoel, op zoek gaat naar de volgende stap! En natuurlijk hopen wij, dat IT4People je ook de volgende keer weer mag helpen!  

samen richting je nieuwe opdracht

Aan de hand van jouw persoonsprofiel gaan wij direct voor jou op zoek naar een passende opdracht op basis van de wensen en eisen die jij hebt aangegeven. Zodra we een opdracht hebben gevonden, komen wij bij je terug. Wat er daarna gaat gebeuren, is waar wij het verschil willen maken! 

Passende opdracht gevonden

Wij hebben een passende opdracht voor jou gevonden.

Wij komen bij jou terug. Jij bent altijd de persoon die beslistHet moment dat jij besluit voor deze opdracht te gaan, zullen wij, samen met jou, er alles aan doen om die kans op een intake gesprek te verhogen!  

Wij bieden jou, uiteraard kosteloos, de mogelijkheid om je te helpen met opstellen van een motivatiebrief

Als jij dat wil, bereiden wij jou voor op het intake gesprek.

De terugkoppeling van het resultaat van je intake gesprek zullen wij open en transparant met je delen.  

Nog geen passende opdracht gevonden

Is er niet direct een opdracht voor je beschikbaar, dan blijf je bij IT4People onder de aandacht. Wij vergeten jou niet!

Wij bewaren, uiteraard met jouw goedkeuring, je gegevens.

Wij informeren jou! Op het moment dat wij toch een passende opdracht voor jou vinden, zullen wij contact met je opnemen, of je nog beschikbaar bent en of je interesse hebt in deze opdracht. 

Uiteraard ben je vrij om ons te volgen op LinkedIn, YouTube, of te kijken op deze website voor het geval je sneller bent dan ons! Wij dagen jou uit!

tijdens je opdracht

Ook tijdens je opdracht stopt IT4People niet. Wij blijven contact met jou houden! Wij zijn benieuwd hoe het met je gaat en of we nog ergens mee kunnen helpen. Mocht je hier geen behoefte aan hebben, laat het ons dan ook zeker weten, dan laten we je met rust!

  • Wij zullen er voor zorgen dat jij weet wanneer er wordt uitbetaald. Ons betalingsproces zullen wij eerlijk en transparant met je delen.

  • Wij zijn meer dan een organisatie, die jouw opdrachten vindt. Wij gaan ook kennissessies en netwerkborrels organiseren, zodat je via ons aan je netwerk en kennis kan werken. Het is mogelijk om via ons te informeren naar cursussen en trainingen om jezelf continu te blijven ontwikkelen!

  • Afsluitend zullen we ook tijdens je opdracht voor je blijven zoeken en je tijdig informeren met nieuwe opdrachten! Op deze manier willen we er naar streven dat je eigenlijk nooit meer zonder komt te zitten!

  • Klinkt het je allemaal te mooi? Kom het ervaren!

Ik, Jeroen, ben altijd bereikbaar voor jou!