Over ons

IT4People is speciaal opgericht voor jou! 

Wij geven freelancers en organisaties de aandacht die ze echt verdienen! 

Ons verhaal

Een organisatie die je oprecht wilt helpen met de volgende stappen in je carrière, dat is precies de organisatie die IT4People wilt zijn!  

Wij zijn IT4People begonnen omdat wij ervan overtuigd zijn, dat zowel kandidaten als organisaties meer specifieke aandacht verdienen. 

Vanuit het horeca-verleden van Jeroen, is het niet meer dan normaal om eerst te denken aan de mensen die wij helpen, daarna pas aan ons. Het komt naar onze mening nog te vaak voor dat bemiddelingsbureaus eerst aan hun eigen portemonnee en belang denken en daarna pas kijken naar de wensen, eisen en voorkeuren van de kandidaat of organisatie die ze helpen.  

Met IT4People zetten wij  een organisatie neer, die op een open, eerlijke en transparanten manier kandidaten en partners helpt met verder groeien, oprecht helpt en altijd zijn afspraken en beloftes nakomt.

Wij willen ook de eerste organisatie zijn die kandidaten zelf laat bepalen wat voor tussentarief zij zelf schappelijk vinden voor de meerwaarden die wij leveren.

Zoals je leest, streven wij ernaar om met IT4People niet voor de korte, maar altijd voor de lange termijn een samenwerking aan te gaan. 

Klinkt dit allemaal te mooi? Bel ons!