Startende Freelancer

Heb je de knoop doorgehakt om je eigen ICT bedrijf te starten en als ZZPer de IT in te gaan? Dan staan wij voor jou klaar om jou te helpen, coachen en begeleiden om IT freelancer te worden!

Voor iedere Freelancer kan de behoefte ontstaan aan sparringpartners, extra handvatten of vraagbaak. Wij staan graag voor je klaar met onze kennis en expertise om jou actief te helpen, coachen en begeleiden op de gewenste gebieden. Of dit nu gaat over ICT vacatures voor starters of gevorderde, of het ondernemen en beginnen van je eigen bedrijf binnen de IT, wij zijn er!

Vanuit de wetenschap dat het netwerk een zeer belangrijk onderdeel in het leven van een Freelancer is, organiseren we met regelmaat bijeenkomsten. Minimaal één keer per maand organiseren we een IT4People dag, waarop een breed scala aan belangrijke en relevante onderwerpen aan bod komen. Daarnaast verzorgen we netwerk borrels om mede-freelancers te ontmoeten. Via de IT4People Academy geven wij trainingen en cursussen die je helpen bij jouw professionele ontwikkeling.

Gericht op jouw persoonlijke situatie kunnen we de financiële en administratieve basis onder de loep nemen. Zo weet jij dat de zaken zoals verzekeringen, administratie en pensioen goed geregeld zijn.

Kortom, zoek je naar een open, eerlijke en transparante partij die de samenwerking plooit naar de behoefte die jij hebt als startende freelancer? Neem dan contact met ons op!