Startende Freelancer

Heb je de knoop doorgehakt om je eigen ICT bedrijf te starten en als ZZPer de IT in te gaan? Wij staan voor jou klaar om je te helpen, coachen en begeleiden! Benieuwd naar hoe dat traject eruit ziet? Kijk dan eens op Samenwerken met IT4People.

Wij staan graag voor je klaar met onze kennis en expertise!

Of je nu vragen hebt over netwerken, vacatures zoeken, het ondernemen zelf of het beginnen van je eigen bedrijf binnen de IT, wij zijn er voor jou. Minimaal één keer per maand organiseren we voor onze Community de IT4people dag, waar je kunt netwerken én kennis en informatie kunt opdoen over een breed scala aan belangrijke en relevante onderwerpen. Daarnaast verzorgen we netwerkborrels, trainingen en cursussen vanuit onze Academy die jou helpen in je professionele ontwikkeling.

Gericht op jouw persoonlijke situatie kunnen we de financiële en administratieve basis onder de loep nemen. Zo weet jij dat de zaken zoals verzekeringen, administratie en je pensioen goed geregeld zijn.

Kortom, zoek je naar een open, eerlijke en transparante partner voor jou als startende freelancer? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie? Kijk dan eens op: