Werken bij IT4People

Als snelgroeiend bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie voor recruitment, sales en gastvrijheid delen. Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team waarin het helpen van IT-professionals, organisaties en partners voorop staat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar enthousiaste professionals om ons recruitment- en salesteam te versterken. Als Business Developer speel je een cruciale rol in het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het opbouwen van duurzame relaties met klanten. Aan de andere kant, als Talent Sourcer, ben je verantwoordelijk voor het vinden en aantrekken van het beste talent en IT-professionals op de markt.

Wij geloven dat het succes van IT4People wordt gedreven door de mensen die bij ons werken. Daarom streven we ernaar een stimulerende werkomgeving te bieden waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van carrièremogelijkheden bij IT4People, bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Durf de volgende stap te zetten en ontdek jouw plek bij IT4People!

Business Developer IT​

Als Business Developer bij IT4People ga je een cruciale rol spelen in het verder uitbouwen van ons bedrijf. Je zult verantwoordelijk zijn voor de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Talent Sourcer

Als Talent Sourcer speel je een cruciale rol in het vinden, kwalificeren en matchen van IT-professionals met de perfecte opdrachten en partners. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is over het ontdekken van talent en het bouwen van duurzame relaties binnen de IT-sector.