Samenwerken met IT4People

Tijdens onze samenwerking staat de zoektocht naar een mooie freelance IT opdracht centraal. We besteden aandacht aan je contract met de opdrachtgever en behandelen de financiële -en administratieve componenten van freelancen. IT4People heeft de kennis en expertise in huis om jou te helpen je netwerk op te zetten, daardoor vind jij na afloop van onze samenwerking zelf je opdrachten! Zo ben je in de toekomst niet meer afhankelijk van recruitment en tussenpartijen. 

Gedurende onze samenwerking staan wij samen met de IT4people community voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden, met je te sparren en tips en ervaringen uit te wisselen.  Met enige regelmaat evalueren we de gestelde doelen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen gedurende jouw carrière als freelance IT Professional!

Stap 1: Kennismaking met IT4People
We beginnen met een persoonlijke kennismaking, omdat we geloven in de kracht van echt contact. Of het nu een telefoongesprek of een ontmoeting face-to-face is, we vinden het belangrijk om een connectie te maken. Tijdens dit informele moment willen we het niet alleen over je professionele achtergrond hebben, maar je ook leren kennen als persoon. We zijn nieuwsgierig naar jouw ambities, passies en wat je zoekt in een opdracht. Zo kunnen we op maat gemaakte ondersteuning bieden die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en wensen. Bij IT4People gaan we verder dan alleen zakelijke connecties; we bouwen aan relaties.
Stap 2: Optimaliseren CV, LinkedIn & Personal Branding
Na je persoonlijke kennismaking nemen we graag de tijd om te kijken hoe je je op dit moment presenteert aan de markt en potentiële opdrachtgevers. Je online aanwezigheid is van onschatbare waarde, daarom richten we ons specifiek op het optimaliseren van je LinkedIn profiel. We willen ervoor zorgen dat jouw digitale imago op dit platform een goede weergave is van je professionele kracht en persoonlijkheid. Wij weten precies waar inhurende managers op letten bij het beoordelen van een CV. Dit stelt ons in staat om je te ondersteunen bij het verbeteren van je presentatie en je te voorzien van inzichten die je een voorsprong geven in het competitieve recruitmentlandschap. Samen bouwen we aan een sterke digitale aanwezigheid en een CV dat opvalt.
Stap 3: Onderzoek van de markt en kansen
Na het optimaliseren van je CV en LinkedIn-profiel, en nu we weten waar je naar op zoek bent, gaan we samen de markt analyseren. We kijken naar de laatste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied, onderzoeken gangbare tarieven en identificeren waar opdrachtgevers naar zoeken en wat ze vermijden. Deze analyse stelt ons in staat om een strategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw carrière doelen en de actuele dynamiek van de arbeidsmarkt. Daarnaast introduceren we welke portalen en job boards je kunt gebruiken om overbodige dure recruitment partijen en tussenpartijen te vermijden. We streven ernaar jouw zichtbaarheid te vergroten op de meest relevante plekken. Samen bouwen we aan een gerichte aanpak die jouw kansen optimaliseert in de arbeidsmarkt.
Stap 4: Voorbereiden op het intake- of sollicitatiegesprek
Zodra we passende opdrachten hebben gevonden, geven wij ondersteuning en advies om de kans op een uitnodiging voor een intakegesprek zo groot mogelijk te maken. We helpen je bij het perfectioneren van je CV op basis van de aanvraag/opdracht en stellen samen met jou een passende motivatiebrief op. Ons doel is om jou optimaal voor te bereiden, zodat je vol vertrouwen het intake- of sollicitatiegesprek tegemoet gaat en jezelf op de best mogelijke manier presenteert aan potentiële opdrachtgevers.
Stap 5: Follow-up en ondersteuning bij het contract
Na je intakegesprek bij de klant zorgt IT4People samen met jou voor de follow-up. In geval van een afwijzing vragen we feedback op, behandelen deze met jou zodat we hier samen van leren en je kansen verbeteren voor een volgende intake. Als je de opdracht scoort en mag beginnen aan je nieuwe uitdaging, staan wij voor je klaar om de contracten te checken en ervoor te zorgen dat jij onbezorgd kunt beginnen aan je nieuwe avontuur. Ons doel is om jouw succes te maximaliseren en de overgang naar je nieuwe opdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Stap 6: Regelmatig persoonlijk contact tijdens je nieuwe opdracht
Gedurende je nieuwe opdracht zal IT4People regelmatig persoonlijk contact met je onderhouden. Dit zorgt voor continue ondersteuning en biedt jou de mogelijkheid om eventuele uitdagingen of vragen proactief aan te pakken. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij je tijdens je opdracht optimaal ondersteund voelt. Bij IT4People staan we altijd voor je klaar tijdens je nieuwe opdracht!
Vorige slide
Volgende slide