Business Developer IT

Word jij onze nieuwe IT Matchmaker en Business Developer?

Ben jij klaar voor een avontuur bij IT4People? Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven collega om ons dynamische Recruitment en Sales team te versterken! Bij IT4People draait het om het vinden, coachen en begeleiden van IT-professionals, en we hebben jou nodig om ons team naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat houdt de rol in?
Als Business Developer ben jij de matchmaker tussen IT-talent en onze gewaardeerde partners. Je krijgt de kans om ons partnership-traject uit te breiden, trainingen te organiseren en sterke relaties te beheren met stakeholders, zoals partnership-leden, partners, leveranciers en klanten. Bij IT4People is geen dag hetzelfde, en jij hebt de vrijheid om je carrière op verschillende manieren vorm te geven.

Jouw verantwoordelijkheden:
Matchen van IT-Professionals:

  • Identificeren, werven en matchen van hooggekwalificeerde IT-professionals met uitdagende opdrachten.
  • Zorgvuldige beoordeling van kandidaten op basis van vaardigheden, ervaring en culturele fit.

Partnership-ontwikkeling:

  • Actief bijdragen aan de groei van ons partnership-traject door nieuwe partners te werven en bestaande relaties te onderhouden en uit te breiden.
  • Begrip tonen voor de behoeften van partners en klanten, en oplossingen aanbieden die waarde toevoegen.

Relatiebeheer:

  • Effectief beheren van relaties met partnership-leden, partners en klanten om hun verwachtingen te overtreffen.
  • Fungeren als het aanspreekpunt voor vragen, feedback en eventuele problemen.

Jouw profiel:

  • Affiniteit met en bij voorkeur ervaring in de IT-sector, vooral in het bemiddelen en recruiten van software testers en software developers.
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week en bereidheid om regelmatig op ons kantoor in Apeldoorn te werken.

Wat bieden wij?
Bij IT4People krijg je de kans om je carrière in IT-recruitment verder te ontwikkelen in een stimulerende en innovatieve werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonusstructuur, omdat wij geloven dat succes beloond moet worden.

Solliciteer nu!
Als jij klaar bent voor deze uitdagende rol als Business Developer bij IT4People, stuur dan je CV en motivatiebrief naar jeroen@it4people.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons op 0623537800 of stuur een berichtje via LinkedIn. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team van IT-matchmakers! 🚀✨